Sahilde Sabah Koşusu

28 Mayıs 2015

Sabahları yataktan daha erken kalkıp egzersiz ya da sabah koşusu yapmak ilk başlarda çok zor ve olabilitesi olmayan bir durummuş gibi gözükebilir. Ama bir kere alıştıktan sonra vücudumuz sabah koşusunun ya da egzersizinin tadını alacak ve bizi sabah koşusu için daha da teşvikli bir hale getirecek.

Yılların verdiği tecrübeyle güne nasıl başlarsak günün o şekilde geçeceğini çokça kez deneyimledik değil mi? Yoğun geçen stresli bir haftanın sonunda en azından sadece hafta sonları güne sabah koşusu yaparak vücudunuzdaki mutluluk hormonunun nasıl artacağına dikkat edin. Enerjinize daha da enerji katacağınızdan iç şüpheniz olmasın. Sabah koşusunun faydaları özellikle yağ yakımı konusunda ön plana çıkmaktadır. Tüm gece boyunca dinlenen ve karbonhidrat depolarını tüketmiş olan vücutta sabahları enerji kaynağı olarak sadece yağlar kullanılır. Bu yüzden de sabah aç karnına yapılacak olan egzersizler ve sabah koşusu çok iyi bir seviyede yağ yakımı sağlamaktadır.

Dragos Fitness City sabah koşusunun önemini daha da vurgulamak için hem üyelerine hem de misafirlerine özel her Cumartesi uzman eğitmenleriyle birlikte koşu düzenlemeye başladı! Evet, yanlış duymadınız; 30 Mayıs Cumartesi gününden itibaren her Cumartesi koşuyoruz!


Her Cumartesi saat 08:00’da Dragos Fitness City önünde toplanıp, Fitness City eğitmenleri ile 1 saat sürecek yaklaşık 7 km’lik bir koşu mesafesi olacak. Koşu güzergahı Dragos sahilden başlayıp Bostancı yönüne doğru olacak. 08:00’da kulüp açık olmayacağından dolayı kişiler hazır koşu kıyafetleriyle gelmelidirler. Fitness City kulüp üyesi olmayanların da katılımı serbesttir. Eğer Fitnesscity Kulüp üyesi olan birinin misafir getirme hakkı varsa koşu sonrasında misafir de üyeyle birlikte kulüp kullanımını yapabilir.


  • PAYLAŞ