İş Hayatı, Spor ve Motivasyon

16 Haziran 2015

Hareketsiz bir yaşama mahkumiyet, ofis dahilinde masa başına kilitlenmiş bir beden, insan sağlığını inanılmaz derecede tehdit ediyor. Günümüzde yaşanılan fazla kilo şikayetleri ve buna bağlı olarak gelişen sağlık problemleri her geçen zaman diliminde daha da artış göstermektedir.

8-9 saat bilgisayar başından kalkmamış bir beden düşünün. Alabildiğine sağlıksız bir beden. Yapılması gereken ayrıntılarsa şüphesiz ki basit… Hareket etmek için bahaneler bulmalısınız. Masanızdan kalkın, ofis içerisinde kısacık bile olsa bir tur atıp, yerinize oturun. Oturduğunuz anda vücudunuzun üst tarafını hareket ettirecek hareketler yapmaya çalışın. Asansörü olabildiğince hayatınızdan eleyin. Asansör, bizleri günden güne tembelliğe alıştırabilir.

Öğle arasındaki yemek molaları, tıka basa doymak felsefesiyle sonlanmasın arkadaşlar! Kilo almanıza sebebiyet verebilecek karbonhidrat ağırlıklı besinleri es geçmeye bakın.

Bugün tüm dünyayı kasıp kavuran ve hemen hemen birçok insanın yaşamış olduğu kalp ve damar hastalıklarının temelinde hareketsiz yaşam ve sağlıksız beslenme konuları yatmaktadır. Gördüğünüz gibi bu iki olguya dikkat edilmezse hayatınız tehlike altındadır. Geç kalmış sayılmazsınız. Bedeniniz sizin için bir nimettir. Yaşamınıza sunulmuş en özel kıymettir. Değer bilmek sizin elinizdedir.

Ofis ortamında bol su ve yeşil çay tüketimine gayret edin. Ve final…

Mutlaka bir spor salonuna üye olun. Tercihinizi Fitnesscity’den yana kullanın. İşte yaşadığınız tüm gerginliklerinizden, stres ve isteksizliklerinizden sıyrılın. Spor salonuna adım atana kadar kararlılığınızda büyük gelişmeler olacaktır. Birçok iyi şeyin farkına varacak, hareket etmenin ve sağlıklı yaşamın büyüsüne kapılacak, mutluluğunuza mutluluk katacaksınız.

Sağlıklı ve spor dolu günler sizinle olsun...

Fitness City’e Üyelik Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız...

  • PAYLAŞ